Välkomna till Lusserullet
den 2-3 december 2023!

Denna tävling körs med samarbete av SMK Sala.

Förra årets tävling fick vi gallra 69 förare och startade med 120st. Många delar bil och tiden rusar iväg, speciellt vid finalerna med både runner up och delade bilar om vart annat.

I år kör vi istället 2 dagars tävling med max 100 bilar per dag där Seniorer i FWD, RWD samt Veteraner kör på lördagen. På söndagen kör Juniorer och Damer. På så sätt kan många dela bil och det kommer gå fortare att köra heaten med tanke på att kl. 15.15 måste sista A-finalen köras på grund av mörkret. Båda dagarna kommer första start vara kl. 9.00. Antalet startande vet vi i början på tävlingsveckan när anmälningstiden har gått ut. Men vi hoppas såklart på många startande båda dagarna.

Vi kommer behöva ca 75 funktionärer på olika ställen båda dagarna och hoppas såklart att vi får hjälp från många. Kan man inte den ena dagen kanske man kan den andra i stället. Allt från Entré, kiosk, bogsering och posteringar behöver fyllas.

SMK Sala råkade i somras ut för en stor översvämning i deras nybyggda klubblokal och har dessutom fått ställa in tävlingar bland annat på grund av dåligt väder. Dom behöver verkligen få in pengar i klubben för att klara detta. Därför körs denna tävling som ett samarbete och vinsten kommer delas 70/30 när tävlingen är klar.


Så hjälp oss hjälpa SMK Sala så mycket vi kan.


Varmt välkomna till en motorsport helg som avslutar säsongen för många!